Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Υπό έλεγχο η φωτιά στον Άγιο Σουλά - Ο καπνός πάνω από την Ψίνθο
Ο καπνός πάνω από την Ψίνθο, προερχόμενος από την πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα στην περιοχή Άγιος Σουλάς
Υπό έλεγχο τέθηκε αργά το απόγευμα, η φωτιά που ξέσπασε σήμερα (20/08/2014) το μεσημέρι στη περιοχή του Αγίου Σουλά. Οι πυκνοί καπνοί κάλυψαν μεγάλος μέρος των γύρων περιοχών. Ο καπνός από την πυρκαγιά ήταν ορατός και πάνω από την Ψίνθο ενώ ο αέρας που φυσούσε έφερνε ακόμα και την μυρωδιά του καμένου.

Η φωτιά - τα αίτια της οποίας δεν είναι ακόμη γνωστά - ευτυχώς δεν έκανε τη ζημιά που υπολόγιζαν αρχικά οι δυνάμεις κατάσβεσης, στο πανέμορφο πευκοδάσος του Αγίου Σουλά. Σε αυτό συνέβαλε καθοριστικά και η από αέρος βοήθεια που ήρθε να ενισχύσει τις επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης και τους εθελοντές το απόγευμα. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι λίγες ημέρες πριν, είχε ζητηθεί από το Δήμο της Ρόδου να σταθμεύσουν στο νησί αεροπλάνα τύπου Canadair, κάτι που όπως φάνηκε δεν εισακούστηκε !

Παρακάτω ορισμένες φωτογραφίες από τον καπνό που ήταν ορατός και πάνω από την Ψίνθο.

Καπνός πάνω από την Ψίνθο, ερχόμενος από την πυρκαγιά που ξέσπασε στη περιοχή του Άγιου Σουλά της Ρόδου.Καπνός πάνω από την Ψίνθο, ερχόμενος από την πυρκαγιά που ξέσπασε στη περιοχή του Άγιου Σουλά της Ρόδου.Καπνός πάνω από την Ψίνθο, ερχόμενος από την πυρκαγιά που ξέσπασε στη περιοχή του Άγιου Σουλά της Ρόδου.Καπνός πάνω από την Ψίνθο, ερχόμενος από την πυρκαγιά που ξέσπασε στη περιοχή του Άγιου Σουλά της Ρόδου.Καπνός πάνω από την Ψίνθο, ερχόμενος από την πυρκαγιά που ξέσπασε στη περιοχή του Άγιου Σουλά της Ρόδου.Καπνός πάνω από την Ψίνθο, ερχόμενος από την πυρκαγιά που ξέσπασε στη περιοχή του Άγιου Σουλά της Ρόδου.


Αναρτήθηκε απο : admin  στις  20 August 2014
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 1090 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !

Psinthos.net - Ψινθογνωσία

Διαβάστε μοναδικά άρθρα από την ιστορία του χωριού

εδώ »