Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

Η Ψίνθος όπως την κατέγραψε η Google

Η Ψίνθος όπως την κατέγραψε η Google στην υπηρεσία Steet View - Google Maps
Διαβάζοντας ένα πρόσφατο άρθρο του ιστολογίου kalithies.blogspot.com σχετικά με την ψηφιακή καταγραφή του γειτονικού χωριού από τα αυτοκίνητα της Google για της υπηρεσίες της εταιρίας Google Maps & Street View, αναζητήσαμε αν η Google έχει καταγράψει και το χωριό μας την Ψίνθο στις παραπάνω δημοφιλείς υπηρεσίες.

Πράγματι η Google "σκάναρε" με τα ειδικά εξοπλισμένα - με κάμερες τελευταίας τεχνολογίας - αυτοκίνητα της το χωριό μας πριν μερικά χρόνια και το αποτέλεσμα πλέον είναι προσβάσιμο από τον καθένα για το δει μέσω της υπηρεσίας Google Maps στην επιλογή Street View.

Το χωριό μας απ ότι φαίνεται, έχει καταγραφεί μια ηλιόλουστη μέρα, το καλοκαίρι κατά πάσα πιθανότητα - αν όχι το Φθινόπωρο - και το τελικό αποτέλεσμα είναι πραγματικά παρά πολύ όμορφο. Μάλιστα στις φωτογραφίες από τους δρόμους και τις γειτονιές του χωριού όπου έχει γίνει η καταγραφή περιέχονται και κάτοικοι του χωριού που έτυχε εκείνη την ώρα να βρίσκονται στο δρόμο ή έξω από τα σπίτια τους !

Πως μπορείτε να δείτε την Ψίνθο στην ενσωμάτωση της υπηρεσίας Street View στην υπηρεσία Google Maps

- Αρχικά πάμε στην υπηρεσία Google Maps κλίκ εδώ

- Πάμε στο κάτω μέρος της οθόνης δεξιά και επιλέγουμε το χαρακτηριστικό "κίτρινο ανθρωπάκι" (Αναζήτηση Εικόνων Street View).

- Αμέσως οι δρόμοι του χωριού μας που έχουν καταγραφεί ψηφιακά θα χρωματιστούν με γαλάζιο χρώμα.

- Απλά πατάμε σε ένα σημείο του δρόμου με το γαλάζιο χρώμα και η τρισδιάστατη διαδικτυακή περιήγηση στη Ψίνθο αρχίζει.

* ..ή αν δεν θέλετε να ακολουθήσετε την παραπάνω διαδικασία, απλά πατήστε εδώ (Διαδραστικός Χάρτης Ψίνθου).

↪ Αναρτήθηκε: 11 Ιουνίου 2014 :: Αναγνώστηκε: 1763 φορές