Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Διάκριση απέσπασε η παραδοσιακή Τaverna Artemida της Ψίνθου
Βράβευση για την παραδοσιακή Taverna Artemida της Ψίνθου με «Πιστοποιητικό διάκρισης 2014» από το TripAdvisor.com !
Μια σπουδαία διάκριση απέσπασε πριν λίγες μέρες η παραδοσιακή Τaverna Artemida της Ψίνθου από την γνωστή ιστοσελίδα TripAdvisor.com για το έτος 2014 .

Η ιστοσελίδα βράβευσε διαδικτυακά την γνωστή παραδοσιακή ταβέρνα - εστιατόριο του χωριού μας με το «Πιστοποιητικό διάκρισης 2014». Το πιστοποιητικό αυτό αποδίδεται από τον δημοφιλή ιστοχώρο - στις τάξεις των ταξιδιωτών - βάση ορισμένων κριτηρίων όπως α) την συνολική βαθμολογία 4/5 ή υψηλότερη, β) τις κριτικές των ταξιδιωτών του TripAdvisor και γ) τον αριθμό των κριτικών που έχει λάβει η καταχώρηση στο TripAdvisor τους τελευταίους 12 μήνες.

Όπως μας είπαν οι υπεύθυνοι της ταβέρνας, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί τους :

« Είμαστε πολύ περήφανοι και χαρούμενοι για την διάκριση μας. Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε και κάτι ακόμα. Είμαστε στην 1 θέση στην Ψίνθο, στην 2 θέση σε όλο το νησί της Ρόδου και στην 3 θέση στα Δωδεκάνησα. Όπως βλέπετε, έχουμε κάθε λόγο να είμαστε υπερήφανοι !
Με εκτίμηση Taverna Artemida.
»

Παραδοσιακή Taverna Artemida στη Ψίνθο, Ρόδου

Η Taverna Artemida στο TripAdvisor.com
Η Taverna Artemida στο Facebook


Αναρτήθηκε απο : admin  στις  06 June 2014
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 1338 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !

Psinthos.net - Ψινθογνωσία

Διαβάστε μοναδικά άρθρα από την ιστορία του χωριού

εδώ »