Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

Ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το πως ψηφίζουμε σήμερα στην Ψίνθο

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2014 - Ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το πως ψηφίζουμε σήμερα στην Ψίνθο
Παρακάτω ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το πως ψηφίζουμε σήμερα στη Ψίνθο. Σας συνιστούμε βέβαια πάντα για όποια απορία σας σχετικά με τους σταυρούς προτίμησης, καθώς και όποια άλλη σχετική απορία να ρωτάτε στην αίθουσα ψηφοφορίας !

Στις 7:00 το πρωί σήμερα Κυριακή 18 Μαϊου 2014, ανοίγουν οι κάλπες για τη διεξαγωγή του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών και κλείνουν στις 19:00 το απόγευμα. Η ψηφοφορία είναι υποχρεωτική για όλους. Μπορούν μόνο δικαιολογημένα να μην ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα όσοι έχουν υπερβεί το 70ο έτος της ηλικίας τους καθώς επίσης και όσοι θα βρίσκονται την ημέρα της ψηφοφορίας σε απόσταση μεγαλύτερη των 200χλμ από το εκλογικό τους τμήμα ή όσοι βρίσκονται στο εξωτερικό.

Οι ψηφοφόροι μπορούν να ψηφίσουν είτε με την αστυνομική τους ταυτότητα ή με την άδεια οδήγησης τους ή με το διαβατήριό τους ή με το ατομικό βιβλιάριο υγείας τους που έχει εκδοθεί από τις αρμόδιες ελληνικές αρχές μόνο.

Σταυροί - Ψίνθος

- ΔΗΜΟΣ -

- Για τους υποψηφίους στη Τοπική Κοινότητα Ψίνθου, βάζουμε μέχρι ένα (1) σταυρό προτίμησης.

- Για τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους στην Εκλογική Περιφέρεια Καλλιθέας, βάζουμε μέχρι τρεις (3) σταυρούς προτίμησης.

- Για τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους των υπόλοιπων Εκλογικών Περιφερειών, βάζουμε μέχρι ένα (1) σταυρό προτίμησης.

- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ -

- Για τους υποψηφίους στη Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου, βάζουμε τέσσερις (4) σταυρούς προτίμησης.

* Σας συνιστούμε να ρωτάτε στην αίθουσα πριν ψηφίσετε για τους πόσους σταυρούς πρέπει να βάλετε και γενικά για όποια σας σχετική απορία.

* Τα παραπάνω στοιχεία ισχύουν για τους ψηφοφόρους που ψηφίζουν μόνο στο χωριό της Ψίνθου, σε άλλα μέρη ισχύουν άλλα.

 Εικόνα έξω από τα 2 εκλογικά τμήματα της Ψίνθου (στο Δημοτικό Σχολείο Ψίνθου) τις πρώτες πρωινές ώρες.

Εικόνα έξω από το Δημοτικό Σχολείου Ψίνθου τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ημέρα των αυτοδιοικητικών εκλογών 2014 Εικόνα έξω από το Δημοτικό Σχολείου Ψίνθου τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ημέρα των αυτοδιοικητικών εκλογών 2014

↪ Αναρτήθηκε: 18 Μαΐου 2014 :: Αναγνώστηκε: 1653 φορές