Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

Με την παράταξη «Ροδίων Όραμα» υποψήφια η Αναστασία Μπρόκου του Μιχαήλ

Με την παράταξη «Ροδίων Όραμα - Ισότιμη Συμμετοχή, Ισόρροπη Ανάπτυξη» υποψήφια η Αναστασία Μπρόκου του Μιχαήλ στη Ψίνθο
Με τον υποψήφιο δήμαρχο Ρόδου κ. Στράτο Καρίκη και την δημοτική παράταξη «Ροδίων Όραμα - Ισότιμη Συμμετοχή, Ισόρροπη Ανάπτυξη» είναι υποψήφια στη Ψίνθο η Μπρόκου Αναστασία του Μιχαήλ.

Επικοινωνήσαμε με την δεσποινίς Αναστασία Μπρόκου και της θέσαμε μερικές ερωτήσεις :

1. Γιατί κατεβαίνετε υποψήφια στις Αυτοδιοικητικές εκλογές 2014 ;

Αρχικά, θεωρώ ότι οι νέοι άνθρωποι με γνώσεις και διαφορετικές παραστάσεις, άνθρωποι έξω από την πολιτική, το κομμάτι εκείνο της κοινωνίας που είτε δρα εθελοντικά είτε βρίσκεται αποστασιοποιημένο πρέπει να ενεργοποιηθεί και να ενωθεί. Ανήκω σε αυτή τη γενιά που εξαιτίας της οικονομικής και πολιτικής κατάστασης πολλοί τη θεωρούν χαμένη, όμως αντίθετα είναι μία γενιά που πρέπει και μπορεί να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των πραγμάτων. Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Στράτο Καρίκη και την παράταξη Ροδίων Όραμα για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και την ευκαιρία που μου δίνουν να προσφέρω μέσα από μία θεσμική θέση αν και εφόσον εκλεγώ.

2. Πως κρίνετε το έργο και τα πεπραγμένα την απερχόμενης δημοτικής αρχής - τοπικό Ψίνθου ;

Γενικότερα πιστεύω ότι πρέπει να κοιτάμε μπροστά, το τι έγινε και το τι δεν έγινε είναι εκεί όχι για να το κριτικάρουμε αλλά για να μας βοηθήσει να προχωρήσουμε στο σωστό δρόμο.

3. Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα προσπαθήσετε να κάνετε μόλις εκλεγείτε ;

Η επόμενη μέρα αποσκοπεί στην καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση του χωριού που όλοι αγαπάμε. Αν και εφόσον οι συγχωριανοί μου με εμπιστευθούν οφείλω να παλέψω για την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας.

4. Ποια είναι τα σχέδια σας για το χωριό μας την Ψίνθο ;

Στο χωριό δυστυχώς υπάρχουν πολλά και γνωστά προβλήματα που επηρεάζουν την καθημερινότητα όλων μας όπως το θέμα της αποχέτευσης και της ύδρευσης. Είναι νομίζω υποχρέωση των εκλεγμένων, όποιοι και αν είναι αυτοί, να δουλέψουν με μαχητικότητα και δυναμισμό πάνω σε αυτά και να δρομολογήσουν λύσεις. Πέραν αυτού πρέπει να ενισχυθεί η σχέση Δήμου-Πολίτη. Ο Δήμος πρέπει να υποστηρίξει τους πολίτες ενεργά, να υπάρχει συνεργασία και στήριξη των συλλόγων, να προωθηθεί ο εθελοντισμός, να δοθεί έμφαση στην ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα και των διαφόρων εναλλακτικών μορφών τουρισμού ώστε έτσι να βοηθηθεί η τοπική οικονομία. Η Ψίνθος είναι ένα πανέμορφο χωριό με πολλές δυνατότητες και οφείλουμε όλοι να δουλέψουμε για την ανάδειξη και την προστασία της.

5. Για ποιόν-ους λόγο-ους θα πρέπει ένα χωριανός να ψηφίσει εσάς και όχι κάποιον άλλο ;

Συνεχώς ακούμε ανθρώπους να διαμαρτύρονται, να θεωρούν την αποχή και την αποκήρυξη τη σωστότερη λύση. Σε αυτούς τους ανθρώπους θέλω να πω ότι έχουν τη δύναμη στα χέρια τους, η ψήφος της Κυριακής καθορίζει την εκπροσώπηση τους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για τα επόμενα πέντε χρόνια. Μην μείνετε στο περιθώριο, ψηφίστε και δώστε κίνητρο σε ανθρώπους που επιθυμούν να δουλέψουν για σας να το κάνουν.

Ευχαριστώ πολύ για το βήμα. Καλή επιτυχία σε όλους.

Μπρόκου Αναστασία του Μιχαήλ,
υποψήφια Τοπική Σύμβουλος Κοινότητας Ψίνθου με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Στράτο Καρίκη.

↪ Αναρτήθηκε: 15 Μαΐου 2014 :: Αναγνώστηκε: 1829 φορές