Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Καρίκης Μιχαήλ του Κυριάκου - Δημοτική Ενότητα Ρόδου - «Ρόδος Πορεία Ανατροπής»
Υποψηφίος Δημοτικός Σύμβουλος στην εκλογική περιφέρεια Ρόδου είναι ο Καρίκης Μιχαήλ του Κυριάκου με την πράταξη «Ρόδος Πορεία Ανατροπής»
Με την παράταξη «Ρόδος Πορεία Ανατροπής» κατεβαίνει υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Εκλογική Περιφέρεια Ρόδου ο ψινθενός κ. Μιχάλης Καρίκης :

« Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του κ. Γιώργου Υψηλάντη «ΡΟΔΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» στην Εκλογική Περιφέρεια Ρόδου.

Ασκώ το επάγγελμα του Μηχανολόγου Μηχανικού από το έτος 1985. Ο λόγος που αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά είναι επειδή δεν είμαι ευχαριστημένος με το πώς διοικείται η Ρόδος όλα αυτά τα χρόνια καθώς και με την εικόνα που παρουσιάζει όλο το νησί που κατά την άποψή μου είναι υποβαθμισμένο και αυτό το ακούς τόσο από τους πολίτες όσο και από τους τουρίστες που επισκέπτονται το νησί.

Φιλοδοξία μου είναι να ασχοληθώ με ήθος για να βελτιώσω την εικόνα του νησιού και να λύσω όσα περισσότερα προβλήματα αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μου. »

ΚΑΡΙΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ - Υποψήφιος στη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΡΟΔΟΥ με τον συνδυασμό του κ. Γιώργου Υψηλάντη ΡΟΔΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

Σας Ευχαριστώ,
Μιχάλης Καρίκης


Αναρτήθηκε απο : admin  στις  14 May 2014
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 1440 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !

H ιστοσελιδα Psinthos.net