Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Πλίγκος Ευθύμιος του Ιωάννη - Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας - «Ρόδος Πορεία Ανατροπής»
Πλίγκος Ευθύμιος του Ιωάννη, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας - «Ρόδος Πορεία Ανατροπής» του κ. Γιώργου Υψηλάντη
Ονομάζομαι Πλίγκος Ευθύμιος του Ιωάννη, γεννήθηκα στη Ψίνθο της Ρόδου το 1962. Ζώ και εργάζομαι μόνιμα στη πόλη της Ρόδου. Ασχολούμαι με τα κοινά και συνδικαλιστικά τα τελευταία 10 χρόνια στο Δήμο Καλλιθέας ως τοπικός σύμβουλος Ψίνθου και ως γ. γραμματέας στον Αγροτικό Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό νήσου Ρόδου.

Γνωρίζω τα προβλήματα του τόπου μας, ο συνδυασμός μας έχει την όρεξη και την ικανότητα να διορθώσει «τα κακώς κείμενα» των προηγούμενων ετών.

Ζητώ την ψήφο σας στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Εκλογική Περιφέρεια Καλλιθέας με τον συνδυασμό «Ρόδος Πορεία Ανατροπής» του κ. Γεώργιου Υψηλάντη για να Ανατρέψουμε το παλιό και να Χτίζουμε μαζί το καινούργιο !

ΠΛΙΓΚΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ - Υποψήφιος στη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ με τον συνδυασμό του κ. Γιώργου Υψηλάντη ΡΟΔΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

Ευχαριστώ,
Ευθύμιος Πλίγκος


Αναρτήθηκε απο : admin  στις  12 May 2014
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 1216 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !

Psinthos.net - Ψινθογνωσία

Διαβάστε μοναδικά άρθρα από την ιστορία του χωριού

εδώ »