Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

Με τη «Λαϊκη Συσπείρωση» υποψήφια η Στεργία Κωστομοίρη του Ελευθερίου

Με τη «Λαϊκη Συσπείρωση» υποψήφια η Κωστομοίρη Στεργία του Ελευθερίου στη Ψίνθο
Με τον υποψήφιο δήμαρχο Ρόδου κ. Τάκη Πότσο και την δημοτική παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» είναι υποψήφια στη Ψίνθο η Στεγία Κωστομοίρη του Ελευθερίου.

Επικοινωνήσαμε με τον κυρία Στεργία Κωστομοίρη και της θέσαμε μερικές ερωτήσεις, επέλεξε να απαντήσει με το ακόλουθο κείμενο :

« Ήμουν υποψήφια και στις προηγούμενες εκλογές με τους συνδυασμούς της Λαϊκής Συσπείρωσης. Οι συνδυασμοί της Λαϊκής Συσπείρωσης στηρίζονται από το ΚΚΕ και αυτό το λέμε ξεκάθαρα κοιτώντας στα μάτια όλους που ζητάμε την ψήφο τους. Δεν ακολουθούμε τον δρόμο της υποκρισίας των άλλων υποψηφίων που είναι υποτίθεται "ανεξάρτητοι", κρύβουν (γιατί άραγε ;) την κομματική τους προέλευση.

Έτσι είμαι υποψηφία με την Λαϊκή Συσπείρωση γιατί είναι ο μόνος συνδυασμός με διαφορετικό λόγο και εντιμότητα, δείχνει χωρίς να κρύβει από κανένα ότι ο δρόμος της λαϊκής πάλης είναι ο μόνος δρόμος λύσεων των προβλημάτων, ότι τίποτα δεν χαρίζεται (όπως τάζουν οι άλλοι συνδυασμοί) άλλα τα πάντα κατακτιούνται.

Κανένας μόνος του δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Όπως λέω και παραπάνω τίποτα δεν χαρίζεται άρα εκείνο που προέχει είναι η σωστή ιεράρχηση των προβλημάτων του χωρίου, η επεξεργασία τους ή κατανόηση ότι τα προβλήματα πηγάζουν κυρίως από την πολίτικη της Ε.Ε και τους εκφραστές αυτής της πολίτικης που υπηρετούν στην ουσία όλοι οι άλλοι συνδυασμοί.

Δείτε για παράδειγμα. Στο χωρίο μας ουσιαστικά δεν υπάρχει συγκοινωνία με την πολύ της Ρόδου και ουσιαστικά με άλλες περιοχές του νησιού δημιουργώντας μεγάλα προβλήματα μεταφοράς στους εργαζόμενους άλλα και στους επισκέπτες του. Γιατί αυτό ; Γιατί δεν αναπτύσσονται οι συγκοινωνίες ; Μονό γιατί δεν έχει λεφτά ο δήμος ; Όχι. Κύρια κατεύθυνση της Ε.Ε είναι το κλείσιμο των δημοσίων μέσων μεταφοράς και η παράδοση τους σε ιδιώτες. Και ο ιδιότης θα πάει την συγκοινωνία όπου έχει κέρδος. Μονό εμείς λέμε ότι οι συγκοινωνίες είναι κοινωνικό αγαθό και σαν τέτοιο πρέπει να το δει η νέα δημοτική Αρχή. (Αυτό το παράδειγμα και μόνο δείχνει την διαφορετικότητα μας από τους άλλους συνδυασμούς). Άν όμως δεν το δει έτσι, γιατί στην ουσία η πολίτικη των άλλων είναι το μακρύ χέρι της κυβέρνησης και της Ε.Ε, εμείς δεν πρέπει να αγωνιστούμε γιαυτό ;

Αυτή είναι η λογική των προτάσεων μας και γιαυτό ξεκάθαρα και έντιμα σας καλούμε με την ψήφο σας να κάνετε.

Πάρα την οποία διάθεση για προσφορά στα κοινά οι εκλεγμένοι στο τοπικό της Ψίνθου πιστεύω ότι ήταν εγκλωβισμένοι στην λογική "του δώσε μας" και όχι της διεκδίκησης, ακολούθησαν πιστεύω όχι συνειδητά τον δρόμο του λιγότερου κακού (π.χ ας κτίσουμε άναρχα στα Αλώνια και βλέπουμε τι θα γίνει με την ολοκλήρωση του πολεοδομικοί σχεδιασμοί του χωρίου).

Τα παραπάνω συνηγορούν να ζητάω την ψήφο όλων των συγχωριανών μου στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με υποψήφιο δήμαρχο τον Τάκη Πότσο. Η ψήφος στην Λαϊκή Συσπείρωση σημαίνει υπεράσπιση των συμφερόντων των εργαζόμενων, των άνεργων της νεολαίας, των αυτοαπασχολούμενων της αγροτιάς μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο. »

↪ Αναρτήθηκε: 02 Μαΐου 2014 :: Αναγνώστηκε: 1694 φορές