Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

Με την παράταξη «ΡΟΔΗ» υποψήφιος ο Ηλίας Στελλάς του Μιχαήλ

Με την παράταξη « ΡΟΔΗ » ο Ηλίας Στελλάς του Μιχαήλ
Με τον υποψήφιο δήμαρχο Ρόδου κ. Χατζή Χατζηευθυμίου και την δημοτική παράταξη «Ροδιακή Δημιουργία ΡΟΔΗ» είναι υποψήφιος στη Ψίνθο ο Ηλίας Στελλάς του Μιχαήλ.

Επικοινωνήσαμε με τον κ. Ηλία Στελλά και του θέσαμε μερικές ερωτήσεις :

1. Γιατί κατεβαίνετε υποψήφιος στις Αυτοδιοικητικές εκλογές 2014 ;

Επειδή μου το ζήτησαν σπουδαίοι άνθρωποι, επειδή η Ψίνθος απογοητεύτηκε για το σήμερα λόγο του χθές. Ας συστηθούμε... Tο επάγγελμα μου είναι Γεωτεχνικός επίσημα 14 χρόνια. Διαθέτω δύο πιστοποιητικά εκτέλεσης έργων και σε λίγο καιρό θα πάρω το τέταρτο πτυχίο. Σήμερα εργάζομαι σε μεγάλη εταιρία στον τομέα Γεωπονίας. Έχω έδρα επιχείρησης την όμορφη Ψίνθο. Πέρασα σε όλα τα ψηλά βουνά της, Έκανα πολλά κοινωφελή έργα στον τόπο μου, γι αυτό γνωρίζω ίσως καλύτερα απ όλους τον φυσικό πλούτο και τα γεωγραφικά όρια του χωριού. Η Ψίνθος αξίζει πολλά και εύχομαι στον κάθε νέο σύμβουλο της να εκτελεί την αρμοδιότητα του προς όφελος των κατοίκων αλλά και του επισκέπτη.

2. Πως κρίνετε το έργο και τα πεπραγμένα της απερχόμενης δημοτικής αρχής - τοπικό Ψίνθου ;

Λυπάμαι που η Ψίνθος δεν εκμεταλλεύτηκε τον Καλλικράτη και έχασε τις ευκαιρίες, η σχέση δήμου-κοινότητας ήταν αδύναμη και χάσαμε το ΕΣΠΑ ενώ τα χωριά της Ν. Ρόδου εντάχθηκαν σε αναπτυξιακά προγράμματα, δεν υπήρξε προώθηση και προβολή τοπικών προϊόντων...ας μη μιλάμε για το χθές, νομίζω ότι δεν έχει νόημα.

3. Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα προσπαθήσετε να κάνετε μόλις εκλεγείτε ;

Την άμεση προβολή της Ψίνθου σε όλη τη χωρα ! Έχουμε πολλά να αναδείξουμε.

4. Ποια είναι τα σχέδια σας για το χωριό μας την Ψίνθο ;

Αν και τα σχέδια δεν πραγματοποιούνται με λόγια, ομολογώ πως πρώτα θα ενώσω τους διάσπαρτους χρήσιμους κρίκους που είναι : Η Εκκλησία - Η Νεολαία Ψίνθου - Το Τοπικό Συμβούλιο - 0 Αντιδήμαρχος – Οι Κάτοικοι της Ψίνθου – ο Πολιτιστικός σύλλογος - Ο Σύλλογος γονέων & κηδεμόνων. ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΟΙ, να δουλέψουμε ομαδικά !!!!. Να στηρίξουμε τις ευπαθείς ομάδες κ.α.

5. Για ποιόν-ους λόγο-ους θα πρέπει ένα χωριανός να ψηφίσει εσάς και όχι κάποιον άλλο ;

Είμαι χρήσιμος, τίμιος και εργατικός, ανέκαθεν η δική μου συμβουλή έχει θετικό πρόσημο άρα ο κάτοικος του τόπου μας θα έχει όφελος αν με εκλέξει. Δεν μου αρέσει η ‘βιτρίνα’ και το ξέρουν όλοι αυτό, επίσης όσοι με γνώρισαν ξέρουν ότι έχω άποψη και είμαι μέσα σε όλα ! Ο κ. Χατζής αναγνώρισε τις ανάγκες του χωριού, έδειξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, είδε ότι οι Ψινθενοί έχουν δικαιώματα στα προαναφερθέντα. H εγκύκλιος υπόσχεται πολλά στην Ψίνθο και πρέπει το τοπικό συμβούλιο να είναι "διαβασμένο".

Σας ευχαριστώ και εύχομαι καλή τύχη σε όλους,

Στελλάς του Μιχαήλ Ηλίας

↪ Αναρτήθηκε: 01 Μαΐου 2014 :: Αναγνώστηκε: 1763 φορές