Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Λιγότερο πεζοδρόμιο, περισσότερος δρόμος
Λιγότερο πεζοδρόμιο, περισσότερος δρόμος στη θέση όπου άλλοτε δέσποζε ο ιστορικός πλάτανος της Ψίνθου
«Αγαπημένο» μέρος για παρεμβάσεις έχει αποδειχθεί το τελευταίο διάστημα η μικρή περιοχή γης της Βρύσης εκεί όπου άλλοτε δέσποζε ένα από τα ιστορικά δέντρα (βλέπε πλάτανος) της Ψίνθου.

Αυτή τη φορά μίκρυνε το πεζοδρόμιο για να έχουμε περισσότερο δρόμο. Ευτυχώς η παρέμβαση απ ότι φαίνεται δεν είναι μεγάλης κλίμακας και έτσι θα γλιτώσει ο καινούργιος πλάτανος που υπάρχει στη θέση του παλιού.

Το πεζοδρόμιο στη περιοχή της Βρύσης είναι χρήσιμο τόσο για τους χωριανούς και τους επισκέπτες που περνούν από τη περιοχή για τους περιπάτους τους όσο και για τα παιδιά του Δημοτικού σχολείου που το χρησιμοποιούν καθημερινά. Ειδικά στη περιοχή αυτή του χωριού, το πεζοδρόμιο την χειμερινή και όχι μόνο περίοδο είναι αναγκαίο αφού πολλές φορές οι δρόμοι της Βρύσης μετά από βροχή γίνονται κυριολεκτικά ποτάμια, κάτι που έχουμε καταγράψει σε πολλά άρθρα μας στο psinthos.net με φωτογραφίες και βίντεο. Άρα κάθε τέτοια παρέμβαση που μειώνει τους διαθέσιμους χώρους των πεζών στη συγκεκριμένη περιοχή πρέπει να μην παραβλέπει τα παραπάνω.

Παρακάτω εικόνες από τις εργασίες που συνεχίστηκαν και χτες Πέμπτη υπό βροχή.

Ψίνθος | Παρέμβαση στη περιοχή όπου άλλοτε δέσποζε ο ιστορικός πλάτανος της ΨίνθουΨίνθος | Παρέμβαση στη περιοχή όπου άλλοτε δέσποζε ο ιστορικός πλάτανος της ΨίνθουΨίνθος | Παρέμβαση στη περιοχή όπου άλλοτε δέσποζε ο ιστορικός πλάτανος της Ψίνθου


Αναρτήθηκε απο : admin  στις  11 April 2014
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 1564 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !

Psinthos.net - Ψινθογνωσία

Διαβάστε μοναδικά άρθρα από την ιστορία του χωριού

εδώ »