Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2014 - Οι υποψήφιοι για το Δήμο της Ρόδου και η Ψίνθος

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2014 - Οι υποψήφιοι για το Δήμο της Ρόδου και η Ψίνθος
Στο δρόμο προς τις Αυτοδιoικητικές εκλογές 2014 οι υποψήφιοι και τα επιτελεία τους έχουν αρχίσει ήδη τις περιοδείες, ορισμένοι έχουν δώσει και επίσημα λίστες υποψηφίων άλλες έχουν "κλείσει" και άλλες όχι.

Φέτος για πρώτη φορά οι περισσότεροι υποψήφιοι δεν έχουν την επίσημη υποστήριξη (το λεγόμενο "χρίσμα") από τα κοινοβουλευτικά κόμματα ή από τα κόμματα στα οποία ανήκουν πολιτικά,ιδεολογικά (ΝΔ,ΠΑΣΟΚ). Αυτό φέτος δεν συμβαίνει μόνο στη Ρόδο φυσικά αλλά και σε πολλά άλλα μέρη της Ελλάδας και ο λόγος είναι προφανής δεδομένης της οικονομικής κρίσης και των πολιτικών εξελίξεων των τελευταίων χρόνων. Έτσι αν προσέξει κανείς τους συνδυασμούς των υποψηφίων στη Ρόδο, θα διαπιστώσει ότι σχεδόν όλοι αυτοχαρακτηρίζουν τις παρατάξεις τους ως ανεξάρτητες. Άλλωστε και οι ίδιοι δεν μιλάνε στενά κομματικά όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Παρόλαυτά ορισμένοι εκ των υποψηφίων έχουν την υποστήριξη κομμάτων όπως ο Τάκης Πότσος που στηρίζεται από το ΚΚΕ και ο Γεώργιος Υψηλάντης που τον στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Οι υποψήφιοι για το δημαρχιακό αξίωμα του Δήμου της Ρόδου στις Αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής 18 Μαΐου 2014 είναι οι :

Καρίκης Στράτος με τον συνδυασμό :
ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ

Πότσος Τάκης με τον συνδυασμό :
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Υψηλάντης Γεώργιος με τον συνδυασμό :
ΡΟΔΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

Χατζηδιάκος Φώτης με τον συνδυασμό :
ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

Χατζηευθυμίου Χαζτής με τον συνδυασμό :
Ροδιακή Δημιουργία ΡΟΔΗ

Σε ότι αφορά το χωριό μας τη Ψίνθο επίσημα από τους παραπάνω υποψήφιους και τους συνδυασμούς τους έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής 2 ονόματα, πρόκειται για τους :

ΚΑΡΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ - Υποψήφιος με τον Στράτο Καρίκη ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΤΣΑΜΠΙΚΑ του ΜΙΧΑΗΛ. ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΨΙΝΘΟΥ - Υποψήφια με τον Φώτη Χατζηδιάκο ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ .

Μέχρι στιγμής απ όσο γνωρίζουμε, δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα άλλα ονόματα από τους συνδυασμούς για την Ψίνθο, τουλάχιστον δεν έχουν δοθεί τα ονόματα αυτά στη δημοσιότητα.

↪ Αναρτήθηκε: 05 Απριλίου 2014 :: Αναγνώστηκε: 1748 φορές