Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Ισχυρή νεροποντή στη Ρόδο σήμερα - Η εικόνα της Ψίνθου
Ισχυρή νεροποντή έπληξε σήμερα το μεσημέρι το μεγαλύτερο μέρος του νησιού. Η ποσότητα του νερού που έπεσε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ήταν μεγάλη με αποτέλεσμα δρόμοι να πλημμυρίσουν και οι χείμαρροι να "φουσκώσουν". Προβλήματα σημειώθηκαν τόσο στη πόλη της Ρόδου όσο και σε χωριά του νησιού που όμως αντιμετωπίστηκαν.

Αυτή είναι η εικόνα από την Ψίνθο όπου εκτός της έντονης βροχόπτωσης σημειώθηκε και χαλαζόπτωση.

Ο χείμαρρος στη περιοχή Βρύση της ΨίνθουΟ χείμαρρος στη περιοχή Βρύση της ΨίνθουΟ χείμαρρος στη περιοχή Βρύση της ΨίνθουΟ χείμαρρος στη περιοχή Βρύση της ΨίνθουΟ χείμαρρος στη περιοχή Βρύση της ΨίνθουΟ χείμαρρος στη περιοχή Βρύση της ΨίνθουΟ χείμαρρος στη περιοχή Βρύση της ΨίνθουΟ χείμαρρος στη περιοχή Βρύση της ΨίνθουΟ χείμαρρος στη περιοχή Βρύση της ΨίνθουΟ χείμαρρος στη περιοχή Βρύση της ΨίνθουΟ χείμαρρος στη περιοχή Βρύση της ΨίνθουΟ χείμαρρος στη περιοχή Βρύση της Ψίνθου


Αναρτήθηκε απο : admin  στις  05 March 2014
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 1532 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !

H ιστοσελιδα Psinthos.net