Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

Ανοίγει ξανά η υπόθεση εξαφάνισης του 83χρονου Ψινθενού, τι ερευνάται από τις αρχές

Ανοίγει ξανά η υπόθεση εξαφάνισης του 83χρονου Ψινθενού, τι ερευνάται από τις αρχές
Σύμφωνα με πληροφορίες άρθρου της εφημερίδας Δημοκρατική της Ρόδου, οι αστυνομικοί του ΑΤ Αρχαγγέλου έχουν ήδη κινήσει τη διαδικασία για την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων και τον έλεγχο του στίγματος του κινητού τηλεφώνου του 53χρονου ξενοδόχου - που έχει προσωρινά προφυλακιστεί για την δολοφονία του εργολάβου στο Φαληράκι - την περίοδο της εξαφάνισης του 83χρονου και συγκεκριμένα την 17η Ιουνίου 2021.

Η έρευνα των αρχών φαίνεται να ξεκίνησε μετά από φήμες που κατέληξαν σε γνώση των αστυνομικών του ΑΤ Αρχαγγέλου, της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου αλλά και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, που αποφάσισαν να ανοίξουν εκ νέου την υπόθεση για να εξετάσουν και την ακραία αυτή πιθανότητα να υπήρξε κι άλλη εγκληματική ενέργεια με θύμα αυτή την φορά τον 83χρονο.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, οι φήμες αυτές ήθελαν τους δύο άνδρες να είχαν προστριβές σχετικά με γειτνιάζοντα ακίνητα που διατηρούν στο χωριό αν και σημειώνεται ότι συνήθως τέτοιου είδους «φήμες» που αναπτύσσονται σε μικρές κοινωνίες, όπως αυτές των χωριών, δεν έχουν υπόσταση. Διαβάστε το σχετικό άρθρο της εφημερίδας σχετικά με την «Ερευνα για τυχόν εμπλοκή του 53χρονου δολοφόνου στην εξαφάνιση κι άλλου ατόμου!».

Η πρωτοφανής και μυστηριώδης εξαφάνιση του 83χρονου Ψινθενού Γεώργιου Παπανικολάου την 17η Ιουνίου του 2021 είχε συγκλονίσει το χωριό ενώ οι έρευνες που διήρκεσαν καιρό για τον εντοπισμό του με κάθε μέσο, απέβησαν άκαρπες. Μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί το παραμικρό ενώ στην Ψίνθο όλοι αναρωτιούνται τι μπορεί να έχει συμβεί με τον κατά γενική ομολογία καλό και πράο αυτόν άνθρωπο.

Silver Alert - Γεώργιος Παπανιοκολάου, 83 ετών, 17/06/21

↪ Αναρτήθηκε: 16 Σεπτεμβρίου 2022 :: Αναγνώστηκε: 231 φορές