Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

To δελτίο τύπου της αστυνομίας για την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας του 46χρονου αλλοδαπού στη Ρόδο

To δελτίο τύπου της αστυνομίας για την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας του 46χρονου αλλοδαπού στη Ρόδο
Σοκαρισμένη παρακολουθεί η Ρόδος αλλά και το πανελλήνιο την εξιχνίαση της υπόθεσης του 46χρονου αλλοδαπού εργολάβου από το Φαληράκι που αγνοούνταν και εντοπίστηκε νεκρός στη ευρύτερη περιοχή της Ψίνθου. Για την υπόθεση ανθρωποκτονίας που εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου εξεδώθει σήμερα από την Ελληνική Αστυνομία το ακόλουθο Δελτίο Τύπου :

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 06-09-2022: Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία 46χρονου αλλοδαπού στη Ρόδο

«Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ανθρωποκτονία 46χρονου αλλοδαπού, για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση και ταυτοποιήθηκαν οι δράστες.

Συγκεκριμένα πρόκειται για δύο ημεδαπούς ηλικίας 20 και 53 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, ως προς το ιστορικό της υπόθεσης, την 30 Αυγούστου 2022 βραδινές ώρες δηλώθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αρχάγγελου η εξαφάνιση 46χρονου αλλοδαπού από βραδινές ώρες της 28 Αυγούστου 2022.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης την 31 Αυγούστου 2022 εντοπίσθηκε το όχημα του εξαφανισθέντα σε αγροτική περιοχή.

Ακολούθως στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης συλλογής - αξιοποίησης στοιχείων και προδικαστικών δεδομένων διαπιστώθηκε εμπλοκή των δύο ημεδαπών, οι οποίοι σήμερα πρώτες πρωινές ώρες προσήχθησαν Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και εξεταζόμενοι κατά την προανακριτική διαδικασία περίγραψαν με λεπτομέρειες την πράξη τους, υποδεικνύοντας τον τόπο της ανθρωποκτονίας, καθώς και το σημείο όπου είχαν μεταφέρει - αποκρύψει τη σωρό του 46χρονου.

Αναλυτικότερα, την 28 Αυγούστου 2022 το βράδυ ο 46χρονος μετέβη σε συνάντηση με τους δράστες οι οποίοι, ένεκα μεταξύ τους οικονομικών διαφορών, διαπληκτίστηκαν και τον έπληξαν θανάσιμα.

Στη συνέχεια προκειμένου να καλύψουν την πράξη τους, μετέφεραν το όχημα του 46χρονου σε αγροτική περιοχή και τη σωρό του σε δεύτερο σημείο όπου την απέκρυψαν πρόχειρα.

Η σωρός βρέθηκε, περισυνελλέγει και παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.
»

↪ Αναρτήθηκε: 06 Σεπτεμβρίου 2022 :: Αναγνώστηκε: 587 φορές