Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Αρχίζουν οι Χειμερινές εκπτώσεις
Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου - Αρχίζουν σε λίγες ημέρες οι Χειμερινές εκπτώσεις
Αρχίζουν σε λίγες μέρες οι Χειμερινές εκπτώσεις στη Ρόδο. Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου εξέδωσε σήμερα (07/01/14) το παρακάτω Δελτίο Τύπου :

« Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου ενημερώνει τα μέλη του και το κοινό ότι οι Χειμερινές εκπτώσεις θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου και θα λήξουν την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου. Τα καταστήματα μπορούν να είναι ανοιχτά, προαιρετικά, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου. Σε ότι, αφορά την διενέργεια των εκπτώσεων, οι έμποροι και οι υπεύθυνοι των εμπορικών καταστημάτων πρέπει να προσέξουν τα εξής: 1. Η αναγραφή διπλής τιμής, δηλαδή της παλαιάς (συνήθως διαγραμμένης) και της νέας τιμής των προϊόντων που πωλούνται με έκπτωση είναι υποχρεωτική. 2. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης επιτρέπεται αλλά δεν είναι υποχρεωτική. Ανήκει στην διακριτική ευχέρεια της επιχείρησης εάν θα αναγράψει ποσοστό ή όχι. 3. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην ακρίβεια των εκπτωτικών αναγγελιών προς τον πελάτη. Η κάθε παροχή πρέπει να ταυτίζεται και να ανταποκρίνεται προς την αναγγελία, οικονομικά, ποσοτικά και ποιοτικά. »

Πηγή: https://www.facebook.com/e.s.rodou


Αναρτήθηκε απο : admin  στις  07 January 2014
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 1124 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !

Psinthos.net - Ψινθογνωσία

Διαβάστε μοναδικά άρθρα από την ιστορία του χωριού

εδώ »