Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις επαναπρόσληψης ξενοδοχοϋπαλλήλων
Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου - Ξεκίνησαν οι αιτήσεις επαναπρόσληψης ξενοδοχοϋπαλλήλων
Ξεκίνησε η διαδικασία κατάθεσης των αιτήσεων επαναπρόσληψης για τους ξενοδοχοϋπαλλήλους. Από το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου στις 03/01/2014 :

« Προς όλους τους ενδιαφερομένους ξενοδοχοϋπαλλήλους, το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου σας ενημερώνει ότι οι επαναπροσλήψεις στο Σωματείο Ξενοδοχοϋπάλληλων άρχισαν. Καλούμε όλους τους Ξενοδοχοϋπάλληλους μηδενός εξαιρούμενου να προσέλθουν στο γραφείο του Σωματείου Ξενοδοχοϋπάλληλων που στεγάζετε στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου, στην Στεφάνου Καζούλη 30, στη πόλη της Ρόδου, ώστε να υποβάλλουν την αίτηση επαναπρόσληψης τους και να κατοχυρώσουν την θέση εργασίας τους για την σεζόν 2014. Το γραφείο του Σωματείου παραμένει ανοιχτό καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00 π.μ. έως τις 2:00 μ.μ. και το απόγευμα από τις 5:00 μ.μ. έως τις 7:00 μ.μ. »


Αναρτήθηκε απο : admin  στις  04 January 2014
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 1150 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !

H ιστοσελιδα Psinthos.net