Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

Συντήρηση του δασικού οδικού δικτύου των δασικών περιοχών της Ρόδου

Συντήρηση του δασικού οδικού δικτύου των δασικών περιοχών της Ρόδου
Σύμφωνα με απόφαση της Διευθύντριας Δασών Δωδεκανήσου, ορίστηκαν οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Δασών Δωδεκανήσου οι οποίοι παράλληλα με τα καθήκοντά τους και για όσο χρονικό διάστημα θα διαρκέσει το έργο «Συντήρηση του δασικού οδικού δικτύου δασικών περιοχών Νήσου Ρόδου Νομού Δωδεκανήσου για το έτος 2019» θα ασκούν και καθήκοντα επιστασίας του μισθωμένου μηχανήματος (φορτωτής). Επίσης ορίστηκαν οι επιβλέποντες δασολόγοι του έργου και οι βοηθοί με αρμοδιότητα την καθοδήγηση του φορτωτή στην περιοχή ευθύνη τους και την επιτόπου παρακολούθηση των εργασιών και καταγραφή των ωρών εργασίας.

Στις περιοχές περιλαμβάνεται και η Ψίνθος. Οι υπάλληλοι θα είναι υπεύθυνοι για την επιστασία και ορθή εκτέλεση του έργου σύμφωνα με τις οδηγίες τους, συμπληρώνοντας καθημερινά τα ημερήσια δελτία παρακολούθησης εργασιών (σε ώρες εργασίας), εφόσον ο φορτωτής θα ευρίσκεται στην περιοχή ευθύνης τους.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο σχετικό κείμενο της απόφασης αναρτημένο στο Διαύγεια, «Λόγω των περιορισμένων πιστώσεων που μας διατέθηκαν, θα συντηρηθούν δασικοί δρόμοι κατά προτεραιότητα εκείνοι που είναι τελείως κομμένοι καθώς και εκείνοι που διέρχονται από ευρύτερα δασικά οικοσυστηματα Τραχείας Πεύκης.»

Πηγή: Διαύγεια

↪ Αναρτήθηκε: 02 Ιουλίου 2019 :: Αναγνώστηκε: 914 φορές