Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

Προσθήκη νέας οροφής στο περίπτερο και συντήρηση του κέντρου προστασίας και ενημέρωσης για το ψαράκι Γκιζάνι από τον σύλλογο Τέρψις

Σε παρεμβάσεις προχώρησαν μέλη του Πολιτιστικού & Περιβαλλοντικού Συλλόγου «Τέρψις» στην περιοχή του πρώην Κέντρου Προστασίας & Ενημέρωσης για το ψαράκι Γκιζάνι στην Ψίνθο εν όψη του καλοκαιρινού πάρτυ που διοργανώνει στην περιοχή τα τελευταία χρόνια ο σύλλογος. Εκτός από την συντήρηση του χώρου και εργασίες πρασίνου, φέτος ο σύλλογος τοποθέτησε νέα οροφή στο περίπτερο του κέντρου η οποία ως γνωστόν εδώ και χρόνια έχει υποστεί σημαντικές φθορές με αποτέλεσμα να καταρεύσει.


Σε ανάρτηση του στο facebook ο σύλλογος αναφέρει :

« Για ακόμα μια χρονιά αναλάβαμε την συντήρηση του κέντρου προστασίας και ενημέρωσης για το ψαράκι γκιζάνι που βρίσκετε στην Ψίνθο. Κάθε χρόνο προσπαθούμε να αναδείξουμε αυτό το υπέροχο μέρος του χωριού μας ούτος ώστε να είναι προσβάσιμο στο κοινό. Φέτος πέρα από τον καθαρισμό και το κλάδεμα των δέντρων αναλάβαμε και την ανακατασκευή της παλιάς στέγης του κεντρικού κτηρίου την οποία ξηλώσαμε λόγο ακαταλληλότητας. Επίσης θα τοποθετήσουμε δίπλα από τον χώρο της λίμνης ενημερωτική πινακίδα όπου θα μπορούν οι επισκέπτες να πληροφορηθούν για το ιδιαίτερο αυτό ψάρι που ζει και αναπαράγετε στα νερά μας. »


Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο σχετικό φωτογραφικό άλμπουμ του συλλόγου στο facebook.

↪ Αναρτήθηκε: 02 Ιουλίου 2019 :: Αναγνώστηκε: 1105 φορές