Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Αυτοδιοικητικές Εκλογές & Ευρωεκλογές 2019 - Σε εξέλιξη η εκλογική διαδικασία στην Ψίνθο
Αυτοδιοικητικές Εκλογές & Ευρωεκλογές 2019 - Σε εξέλιξη η εκλογική διαδικασία στην Ψίνθο
Στις 07:00 το πρωί άνοιξαν οι κάλπες στις Ψίνθο και μέχρι αυτή την ώρα (11:01) αρκετοί πολίτες προσήλθαν για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Ομαλά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία, ο κόσμος ήσυχα προσέρχεται στις κάλπες ενώ όπως μας μεταφέρθηκε στιγμιαία υπήρξε μικροένταση μεταξύ πολιτών στην οποία όμως δεν δόθηκε συνέχεια και όλα εξελίσσονται ομαλά.

Τέσσερα εκλογικά τμήματα στην Ψίνθο, με δύο κάλπες το καθένα. Στο ένα τμήμα οι πολίτες ψηφίζουν για Ευρωεκλογές και Περιφερειακές Εκλογές ενώ στο άλλο για Δημοτικές και Κοινοτικές Εκλογές.

Η μέρα είναι ηλιόλουστη, η αφρικανική σκόνη έχει φύγει και πολλοί πρίν ή μετά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος, κάθισαν να απολαύσουν τον πρωινό τους καφέ στα καφενεία και τις καφετέριες του χωριού.

Οι κάλπες θα κλείσουν στις 19.00 το απόγευμα.

Παρακάτω εικόνα από τα εκλογικά κέντρα της Ψίνθου, σήμερα το πρωί.

Αυτοδιοικητικές Εκλογές & Ευρωεκλογές 2019 - Σε εξέλιξη η εκλογική διαδικασία στην ΨίνθοΑυτοδιοικητικές Εκλογές & Ευρωεκλογές 2019 - Σε εξέλιξη η εκλογική διαδικασία στην ΨίνθοΑυτοδιοικητικές Εκλογές & Ευρωεκλογές 2019 - Σε εξέλιξη η εκλογική διαδικασία στην Ψίνθο


Επιγραφές Periclis - Επιγραφές, Ψηφιακές Εκτυπώσεις, Τυπογραφικά, Κάρτες, Αφίσες, Φυλλάδια, Ημερολόγια, Πανό, Χαρακτική, Πινακίδες
Αναρτήθηκε απο : admin  στις  26 May 2019
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 468 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !
Επιγραφές Periclis