Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Οι Ψινθενοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στην Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας
Οι Ψινθενοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στην Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας
Αρκετοί είναι και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι από την Ψίνθο που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών στην Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας (Ψίνθος, Καλυθιές, Κοσκινού).

Πιο συγκεκριμένα, Ψινθενοί υποψήφιοι για την Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια δύο συνδυασμών :

Με τον συνδυασμό «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΡΟΔΟΥ» και υποψήφιο Δήμαρχο Ρόδου τον κ. Καλέτο (Τάκη) Πότσο στην Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας υποψήφιοι είναι ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΣΤΑΥΡΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ και ο ΠΟΤΗΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΙΩΑΝΝΗ.

Με τον συνδυασμό «ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ» και υποψήφιο Δήμαρχο Ρόδου τον κ. Καρίκη Ευστράτιο στην Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας υποψήφιοι είναι ο ΚΑΡΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ και ο ΧΡΥΣΑΝΘΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΣΑΒΒΑ.

Για να δείτε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους όλων των συνδυασμών στην Δ.Ε Καλλιθέας και στο νησί της Ρόδου ανά Δημοτική Ενότητα, διαβάστε: «Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 - Οι συνδυασμοί και οι υποψήφιοι σύμβουλοι στον Δήμο Ρόδου».


Αναρτήθηκε απο : admin  στις  23 May 2019
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 444 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !

H ιστοσελιδα Psinthos.net