Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

Μια διευκρίνιση...

Μια διευκρίνιση...
Σήμερα πληροφορηθήκαμε για την ύπαρξη ενός λογαριασμού στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο facebook, ο οποίος φαίνεται να δημιουργήθηκε πρόσφατα και στον οποίο έχουν αναρτηθεί συγκεκριμένα πράγματα που σχετίζονται με την Ψίνθο και την πολιτική.

Επειδή ο συγκεκριμένος ανώνυμος λογαριασμός τυχαίνει να χρησιμοποιεί και ορισμένες φωτογραφίες της ιστοσελίδας μας psinthos.net, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι εμείς ως psinthos.net δεν σχετιζόμαστε με τον συγκεκριμένο λογαριασμό, ούτε γνωρίζουμε ποιος ή ποια τον έχει δημιουργήσει. Επίσης οι θέσεις και οι απόψεις που όπως πληροφορηθήκαμε ότι εκφράζει - καθώς δεν τον έχουμε στην λίστα τον φίλων μας - δεν είναι δικές μας απόψεις και θέσεις ούτε μας εκφράζουν.

Εμείς ότι έχουμε να γράψουμε, θα το γράψουμε στην ιστοσελίδα μας και πουθενά αλλού ενώ σε όλους εσάς που για χρόνια μας επισκέπτεστε και διαβάζετε τα άρθρα μας ή τα νέα από την Ψίνθο πιστεύουμε ότι είναι ξεκάθαρο ποιο είναι το επίπεδο το οποίο θέλουμε να κινούμαστε.

Σε ότι έχει να κάνει δε με τους ανθρώπους και συγχωριανούς μας που ασχολούνται με τα κοινά, μεταφέρουμε τις απόψεις τους (είτε εκείνοι επικοινωνήσουν μαζί μας ζητώντας να μεταφέρουμε την άποψη τους, είτε εμείς ρωτώντας τους, είτε αναδημοσιεύοντας αυτούσιες τις απόψεις τους π.χ αναρτήσεις που οι ίδιοι κάνουν στα social media - αναφέροντας πάντα την πηγή !).

Σχετικά με την χρήση των φωτογραφιών μας, αν κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει φωτογραφίες μας - για προσωπική του χρήση - στα social media καλό θα ήταν να αναφέρει την πηγή (δηλ. Πηγή: Psinthos.net) όπως κάνουμε και εμείς. Τέλος για τυχόν άλλες χρήσεις, δεν επιτρέπουμε την χρήση τους χωρίς την σύμφωνη άδεια μας.

Ευχαριστούμε,
Psinthos.net

* Σε αυτούς τους συνδέσμους μπορείτε έγκυρα να διαβάζετε το Psinthos.net :

Ιστοσελίδα
https://www.psinthos.net

Παρουσία στα social media
https://www.facebook.com/PsinthosNet
https://twitter.com/PsinthosNet
https://gr.pinterest.com/psinthosnet

↪ Αναρτήθηκε: 23 Μαΐου 2019 :: Αναγνώστηκε: 1061 φορές