Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Κατολισθήσεις χωμάτινων όγκων στον δρόμο Ψίνθος - Καλυθιές
Κατολισθήσεις χωμάτινων όγκων και λάσπης σε σημεία του δρόμου Ψίνθου - Καλυθιών
Κατολισθήσεις χωμάτινων όγκων, λάσπης από τις πλαγιές σε σημεία του επαρχιακού δρόμου Ψίνθου - Καλυθιών κοντά στις Καλυθιές (σημεία τα οποία παρουσιάζουν το ίδιο πρόβλημα εδώ και χρόνια) παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες συνέπεια των πρόσφατων βροχοπτώσεων.

Αν και τα σημεία στα οποία αναφερόμαστε βρίσκονται πιο κοντά στις Καλυθιές απ ότι στη Ψίνθο δεν παύουν να είναι ένας διαρκής κίνδυνος για τους διερχόμενους οδηγούς αφού έως τώρα (05/12/2013) - απ ότι φαίνεται - κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί να απομακρύνει τα χώματα και τη λάσπη που έχουν πέσει στη μια μεριά του δρόμου και σε λίγο θα βρίσκονται μέσα στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας αν η κατολίσθηση συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες !

Μάλιστα αν προσέξετε τις φωτογραφίες και το σύντομο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε ότι μέσα στο χώμα και τη λάσπη βρίσκονται ακόμα και μικρά δέντρα !

Κατά τα άλλα τις τελευταίες εβδομάδες το θέμα που απασχολεί τους τοπικούς αιρετούς άρχοντες του νησιού είναι αν ο δήμος θα παραμείνει ενιαίος ή θα διασπαστεί σε περισσότερους δήμους.. ενώ κανονικά θα έπρεπε να θέτουν θέματα ουσίας και αποτελεσματικότητας ασχέτως της διοικητικής μορφής του δήμου.

Κατολισθήσεις στον επαρχιακό δρόμο Ψίνθου - Καλυθιών by Psinthos.Net, on Flickr Κατολισθήσεις στον επαρχιακό δρόμο Ψίνθου - Καλυθιών by Psinthos.Net, on Flickr


Αναρτήθηκε απο : admin  στις  05 December 2013
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 1290 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !

H ιστοσελιδα Psinthos.net